Te asteptam si pe retelel sociale

Pariuri Sportive

Stanleybet Club își premiază membrii! Revelion printre șeici, Crăciun de poveste în Viena, tablete Huawei

 

Cardul de la Stanleybet îți aduce premii de poveste! Iarna aceasta, membrii Stanleybet Club au șanse să-și facă Revelionul în Dubai, Crăciunul la Viena și săptămânal intră în cursa pentru una dintre tabletele Huawei 8″.

Tot ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe unul dintre premii, este să mergi în orice agenție Stanleybet, să soliciți cardul Stanleybet Club, asta dacă nu ești deja membru, și să te bucuri de toate facilitățile.

Cu cât ai mai multe utilizări ale cardului, cu atât ai mai multe ȘANSE de câștig!

O conectare/zi la wi-fi în agenție = 1 ȘANSĂ

Un bilet făcut pe site și  plasat în agenție = 1 ȘANSĂ

Toate șansele se adună în contul tău de pe stanleysports.ro și vor intra automat în tragerile la sorți fără ca tu să faci nimic altceva.

Când te premiem?

  • Săptămânal, îți oferim șansa să câștigi una din cele 3 tablete Huawei 8″
  • Pe 29 Noiembrie extragem Marele premiu/ Revelion 2 persoane în Dubai si oferim premiul special/ Crăciun 2 persoane la Viena.

Ce mai aștepți, adună șansele și pregătește-ți bagajele!

Tabletele și Revelionul vor fi acordate prin tragere la sorți, în timp ce premiul special îi va reveni membrului Stanleybet Club care a reușit să-și adjudece cele mai multe șanse în campanie.

Află mai multe despre campania „Premiem Membrii Stanleybet Club”

Stanleybet Club este singurul sistem de fidelizare a pariorilor din România. Membrii  primesc notificări ale biletelor, plasează mai ușor biletele virtuale și au acces la multe alte beneficii, inclusiv Internet Gratuit în agenții.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: