Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Delegația tricoloră, calificată până acum în șase finale la CM de fotbal tenis din Cipru. Un român, președinte și antrenor al Spaniei

Componentele delegației României s-au calificat în finale la toate probele (simplu, dublu și triplu) ale Campionatului Mondial de Fotbal Tenis din Cipru. De asemenea juniorii tricolori au reușit să se califice în finalele ce vor avea loc la Nicosia, atat la simplu cât și la dublu și triplu.

f-fetee

f-juniori

„România a cucerit în ultimii ani aproape toate medaliile de aur puse în joc la competițiile internaționale. Până azi ne-am calificat în finală la șase probe și sperăm să mai accedem și la alte probe în faza suerioară. Ne propunem să cucerim la această ediție de CM cel puțin 9 medalii de aur”,  a spus Frederico Tavares Tchabass, președintele Federației Române de Fotbal Tenis.

f-staff

Una dintre cele mai spectaculoase probe este cea de triplu, unde delegația României, care este reprezentată de echipa Lorin Petrescu și Florin Purice, este favorită.

f-triplu

ft1

În delegația Albaniei a evoluat un jurnalist din România, Elsion Vaso, de la Digi Sport.

f-albania

Unul dintre cei mai bine cotați arbitrii la nivel internațional la această ediție a Campionatului Mondial este românul Cristi Perianu.

f-arbitru

Românii au pătruns în aproape toate colțurile lumii la această disciplină sportivă, exempul fostului fotbalist Sorin Rădoi fiind reprezentativ. El a ajuns să fie atât președintele, cât și antrenorul naționalei Spaniei.

f-spania

Fost coleg cu Laurențiu Reghencampf, Cosmin Contra și Cristi Ciocoiu la Chindia Târgoviște și la naționala de juniori, el activează de 18 ani în Spania. Sorin, care a ales să plece din România la 22 de ani, a reușit deja să aducă o medalie de bronz la fotbal tenis pentru delegația iberică la ediția trecută a CM.

„Am mai avut oferte de la Ceahlăul și Foresta, dar am preferat să plec din România. Ca să scap de forma de sclavie din fotbalul românesc instituită de diverși președinți sau patroni. Am mai activat în Franța și Suedia. Fotbal tenisul este pentru mine o formă de a trăi”, a declarat Sorin Rădoi.