Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Federer în kilt și cântând la cimpoi promovează ”The Match for Africa 3” (VIDEO)

Roger Federer a purtat kilt și a cântat la cimpoi pentru a promova evenimentul caritabil ”The Match for Africa 3” pe care fundația care îi poartă numele îl organizează.

Acest eveniment este programat să se desfășoare pe 10 aprilie, la Zurich, Federer urmând să joace contra lui Andy Murray. Fondurile strânse de pe urma acestui joc vor ajunge la fundația ”Roger Federer”.

Inițial, ”Match for Africa 3” trebuia să aibă loc pe 22 noiembrie, însă evenimentul a fost amânat din cauza problemelor medicale ale elvețianului.

Federer s-a îmbrăcat cu un kilt scoțian și a cântat la cimpoi întrucât a promis că va încerca să facă tot ce poate pentru a-l face pe Murray să se simtă ca acasă la Zurich.

”Match for Africa” a mai fost organizat de către Roger Federer Foundation în 2010 și în 2014, tot în Hallenstadion din Zurich. Prima dată, elvețianul l-a învins pe Rafa Nadal (lider mondial în acel moment), cu 4-6 6-3 6-3, iar, a doua oară, a câștigat în fața conaționalului său, Stan Wawrinka, cu 7-6(4) 6-4.

https://www.youtube.com/watch?v=Cjqh5RcwtVs

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: