Snooker, Tara Galilor: Hendry, eliminat in optimi

Liderul mondial al jucătorilor de snooker, scoţianul Stephen Hendry (foto), a ratat posibilitatea de a evolua într-un sfert de vis la Open-ul Ţării Galilor cu Ronnie OSullivan, cel mai carismatic jucător, după ce a fost învins cu 5-3 în optimi de australianul Neil Robertson.

Englezul OSullivan, care cu puţin timp înainte afirmase că poate câştiga turnee şi dacă evoluează la 60 % din potenţial, s-a calificat şi el în sferturile de finală după ce l-a învins clar, scor 5-1, pe compatriotul său Mark Selby.

în sferturile de finală ale Open-ului Ţării Galilor s-au calificat şase englezi, un scoţian şi un australian, astfel că patru dintre englezi se vor duela în meciuri directe, Steve Davis, locul 11 mondial, cu Andy Hamilton, locul 16 mondial, şi Andrew Higginson cu Alister Carter, locul 15 mondial.

Pe lângă meciul dintre OSullivan, locul trei mondial, şi australianul Neil Robertson, locul 13 mondial, în sferturi se va mai juca şi partida dintre scoţianul Stephan Maguire, locul nouă mondial, cel care l-a eliminat în optimi pe Ken Doherty, locul doi mondial, cu 5-3, şi englezul Shaun Murphy, locul cinci mondial.

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...