Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Simona Halep e în optimi la Wuhan! Victorie fără dubii în fața Barborei Strycova

Simona Halep s-a întors pe teren în această dimineață și a trecut la pas de prima adversară din turneul de la Wuhan. Simona a învins-o cu 6-3, 6-2 pe cehoaica Barbora Strycova. Mai departe, Simona Halep va juca pentru un loc în sferturi împotriva jucătoarei Elena Rybakina (Kazahstan, 50 WTA), care a trecut în turul II de Ons Jabeur (Tunisia, 54 WTA).

Partida Simonei Halep a durat o oră și 27 de minute.

”Mă simt foarte bine, am câștigat! Am jucat mai bine ca anul trecut. Sunt fericită pentru că m-am întors aici și încerc să joc cel mai bun tenis al meu”, a spus Simo, la flash-interviul, acordat imediat după victorie, chiar pe teren.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: