Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Poartă trandafirul roșu!

Echipa de Rugby a Marii Britanii cere susținerea publicului la Campionatele Mondiale din Japonia printr-un spot publicitar inteligent.

Realizat de compania de telefonie mobilă O2, sponsor al echipei britanice de rugby de peste 24 de ani, spotul publicitar îi are în prim plan pe jucătorii echipei naționale costumați în armurile tradiționale de samurai.

Ieșiți la vedere, samurailor li se alătură rând pe rând susținători ce poartă tricoul naționalei și pășesc împreună pe terenul de luptă.

Trebuie menționat că Anglia este singura echipă din Europa care a câştigat Cupa Mondială de Rugby. Ediția cu numărul 9 de anul acesta se va desfășura între 20 septembrie – 2 noiembrie.

Membrii din cadrul echipei de Rugby care au participat la realizarea spotului publicitar sunt: Owen Farrell, Maro Itoje, Jonny May, Ben Youngs, Courtney Lawes și Elliot Daly.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: