Sfaturi cum să pariezi pe goluri la fotbal

Fotbalul este cel mai popular sport în Romania, precum și în majoritatea zonelor din lumea întreagă. Acest lucru este valabil și când vine vorba de pariurile sportive, iar mulți romani prefera să își încerce norocul la meciurile de fotbal, alegând diverse pronosticuri pentru acestea.

Atunci când pariază pe fotbal mulți dintre pasionați aleg pariurile pe goluri, deoarece acestea sunt palpitante, interesante, oferă cote bune și șanse de căștig pe măsură daca sunt alese corect.

Tocmai din acest motiv vreau să iți ofer în rândurile de mai jos câteva sfaturi utile despre cum să pariezi cât mai eficient pe goluri la meciurile de fotbal, astfel încât să obții rezultate cât mai bune pe termen lung.

1. Alege o casa de pariuri cu o oferta bogata

Este foarte important să ai la dispoziție o oferta de pariuri cât mai bogata atunci când pariezi pe fotbal. Zilnic exista sute de meciuri disponibile, astfel că tu trebuie să ai acces la cât mai multe dintre ele. Astfel poți găsi mai ușor uneori pronosticuri bune de jucat.

Și în ceea ce privește tipurile de pariuri pe goluri disponibile este de preferat că acestea să fie cât mai diversificate. Având la dispoziție multe opțiuni de pariere vei putea face mai simplu alegerile câștigătoare.

Tocmai din acest motiv primul sfat util pe care ți-l pot da este să alegi o agenție de pariuri de top, care pune accent pe oferta de pariuri pe goluri la fotbal. În acest sens, te poți îndreptă, de exemplu, spre operatorul Mozzart Bet, acolo unde daca introduci un cod bonus Mozzart Bet beneficiezi și de un bonus interesant.

2. Analizează cu atenție meciurile pe care pariezi

În reușită unui pariu contribuie cel mai mult analiza meciurilor. Așadar, trebuie să acorzi o atenție deosebita informării asupra meciurilor pe care vrei să pariezi. Nu te baza doar pe noroc, ci aduna informații și suficiente argumente care să justifice alegerile făcute.

În ziua de astăzi ai la dispoziție o mulțime de surse de informare din cadrul cărora poți culege informații utile despre meciurile de fotbal când vrei să pariezi pe goluri.

Analizează forma de moment a echipelor, întâlnirile directe, statisticile privind media de goluri marcate și problemele privind jucătorii indisponibili.

Toate aceste lucruri te pot îndreptă către un pronostic câștigător, însă bineînțeles că oricât de bine ai analiza un meci vei avea nevoie și de inspirație și de o doza de noroc.

3. Îndreaptă-te către cele mai profitabile tipuri de pariuri

Trebuie să tii cont și de tipurile de pariuri pe goluri pe care le alegi. Te sfătuiesc să nu alegi niciodată pariuri pe goluri ce se bazează strict pe noroc, cum ar fi “Total goluri – par/impar”, “Metoda marcării primului gol” și altele asemenea.

Axează-te pe pronosticurile populare, precum numărul de goluri înscrise în meci sau de una dintre echipe, faptul că ambele echipe vor marca sau nu, interval goluri și multe altele. Alege așadar pariuri pentru care ai suficiente motive să le joci, iar analiza ta conduce în direcția respectiva.

4. Profita de pariurile live și urmărește cotele bune de jucat

Mulți dintre pariorii care aleg să joace pe goluri la fotbal prefera pariurile live. Este simplu de înțeles de ce. În cadrul secțiunii de pariuri live poți găsi de multe ori pronosticuri cu șanse mari de reușită.

Pe parcursul unui meci, în funcție de scorul înregistrat și de evoluția acestuia, poți avea șansă de a găsi pariuri excelente, la cote pe măsură.

De exemplu, daca o echipa favorita înainte de startul meciului este condusa, atunci acela poate fi un moment prielnic pentru a paria pe multe goluri înscrise.

De asemenea, situația în care o echipa mai slaba rămâne în inferioritate numerica poate fi speculata prin alegerea unor pronosticuri pe goluri. Așadar, daca urmărești cu atenție pariurile live poți găsi de multe ori pronosticuri valoroase.

5. Urmărește meciurile în direct

Cele mai bune informații legate de un meci de fotbal le obții în momentul în care vizionezi partida în direct. Văzând efectiv ce se întâmplă pe teren și cum se desfășoară meciul poți lua mult mai ușor cele mai bune decizii.

Partea și mai interesanta este că acum pe site-urile de pariuri online poți urmări gratuit o mulțime de meciuri interesante. Iți poți crea așadar chiar și un stil propriu de joc, în care să urmărești live anumite meciuri și ulterior să alegi pronosticurile pe care le consideri bune de jucat.

6. Profita de funcția de Cash Out

Cash Out este o funcție la pariuri online care iți permite să iți închizi oricând dorești biletele plasate. Tu trebuie să profiți mereu la maxim de aceasta și să renunți uneori la pariurile tale în momentul potrivit.

De exemplu, daca vezi că meciul a intrat într-o perioada “moarta” în care cele doua echipe nu mai ataca și joaca doar la trecerea timpului, iar tu mai ai nevoie de goluri, atunci poți renunță la pariu prin Cash Out.

Ai însă nevoie de inspirație și de experiență căpătată în timp, pentru a putea apela la Cash Out exact în momentele potrivite.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...