Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

SERIE A/ Pandev, in razboi cu propriul club

Lăsat de Lazio în afara lotului, atât în Serie A cât şi în Europa League, atacantul macedonean Goran Pandev este hotărât să plece de la club, fiind supărat pe preşedintele Claudio Lotito.

Acesta i-a pedepsit pe el şi pe Cristian Ledesma pentru că cei doi au refuzat să îşi reînnoiască contractele.

„Dorinţa mea este să ajung la un club mai mare decât Lazio. Nu vreau să mai am de-a face nimic cu Lotito, care în ultimii doi ani mi-a pus mii de obstacole în reînnoirea contractului. Aştept să vină vara viitoare pentru a-mi decide singur viitorul”, a spus Pandev.

Fotbalistul de 26 de ani va deveni în 2010 liber de contract, ceea ce l-ar face interesant pentru o sumedenie de formaţii, inclusiv Inter, unde şi-a început cariera în Italia în 2001.

Pandev a „explodat” însă din 2004, pe „Olimpico”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: