România va participa la cea de-a X-a ediție a Turneului Internațional Media din Egipt

Naționala de fotbal a jurnaliștilor români va participa la cea de-a X-a ediție a Turneului Internațional Media din Egipt,

care va avea loc la sfârșitul lunii martie, la Marine Sports Club din Hurghada, în urma invitației primite de Clubul Media Business.

Delegația României a participat anul trecut la Turneul Internațional Media din Hurghada, fiind premiată de Ministrul Tineretului și Sportului din Egipt, dr. Ashraf Sobhy.

Ucraina a câștigat ediția din 2021 a Turneului Internațional Media din Egipt, însă având în vedere situația politică, naționala jurnaliștilor ucrainieni nu își va mai putea apăra titlul în acest an, așa cum am mai scris AICI.

Delegația României, care este sponsorizată de Aqua Carpatica, Clubul Media Business, Alexandrion Group și Insights România, va juca în competiție alături de naționalele similare ale Egiptului, Armeniei, Republicii Modova, Marocului și Belgiei.

Acțiunea din acest an reunește asociații media din Europa și Asia și are ca scop promovarea prin sport și dialog intercultural a păcii și turismului.

(de Romeo Chiriac)

 

 

 

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...