România – Finlanda din Liga Națiunilor se dispută cu casa închisă!

FRF a anunţat că meciul echipei naţionale a României cu Finlanda, ce va avea loc sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, pe stadionul Rapid, se va desfășura cu casa închisă.

Toate cele 14.000 de bilete s-au vândut pentru partida cu Finlanda. Pe arena din Giulești se va juca și partida cu Muntenegru, la 14 iunie.

„Jucăm cu stadionul plin! Pentru meciul cu Finlanda, programat sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21:45, nu mai sunt bilete disponibile. Ultimele tichete au fost achiziţionate în această dimineaţă” arată frf.ro.

Edi Iordănescu: „Finlanda e cea mai completă echipă din grupă”

În primele două meciuri din Liga Naţiunilor, România a fost învinsă de Muntenegru, 0-2, şi de Bosnia-Herţegovina, 0-1.

„Consider că vom avea în faţă cea mai completă echipă din grupă. Spun asta cu tărie, analiza este făcută. Este o echipă care deja are un nucleu format, o experienţă de turneu final, sunt ani de zile de când joacă împreună, un antrenor care are continuitate şi a avut foarte mult timp să îşi construiască mediul şi reperele şi strategiile. E o echipă care a produs lucruri foarte bune şi va fi o provocare majoră pentru noi”, a spus selecționerul Edi Iordănescu.

Zilele trecute, la 8 iunie, s-au împlinit 100 de ani de la primul meci al echipei naţionale a României.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...