Gică Popescu intră în televiziune!

Gică Popescu va îmbina munca de președinte la Farul Constanța cu cea de analist sportiv pentru un psot de televiziune.

”Gică Popescu, unul dintre cei mai cunoscuţi, iubiţi şi apreciaţi fotbalişti români, analizează, începând cu partida Muntenegru- România, meciurile tricolorilor din UEFA Nations League. România a jucat deja 2 din cele 4 meciuri programate în luna iunie. Marţi, 14 iunie, de la 21:45, Prima TV transmite în direct si în exclusivitate, din Giuleşti, România – Muntenegru”, anunţă postul de televiziune într-un comunicat.

Gică Popescu, căpitanul Naţionalei de fotbal care a adus cele mai bune rezultate din istorie, va fi prezent în studioul UEFA Nations League, de la 21.00, alături de Alex Rădulescu, înainte şi după meciurile „tricolorilor” din Liga Naţiunilor. Cei doi vor analiza jocul elevilor lui Edi Iordănescu şi vor diseca toate fazele meciului, la final.

“Să joci pentru echipa Naţională este un motiv de mare mândrie. Jucătorii trebuie să intre motivaţi în teren, să dea tot şi să încerce sa câştige fiecare meci. Să aibă un spirit aparte. În prima partidă am arătat ca o echipă de amatori, apoi, cu Bosnia a mers ceva mai bine. Pentru meciurile Naţionalei ne vedem în studioul UEFA Nations League cu telespectatorii Prima TV. Acolo vom analiza, critica sau lăuda, în funcţie de evoluţie, prestaţia tricolorilor. În trecut, când jucam la Naţională, la un meci cu Muntenegru, Bosnia sau Finlanda, victoria nu era o problemă, ci diferenţa de scor!”, spune internaţionalul român.

Stiri recente

Ana Bogdan a câştigat turneul WTA Parma Ladies Open

Ana Bogdan a câștigat turneul WTA 125 Parma Ladies Open, după ce a învins-o în finală pe slovaca Anna...