Te asteptam si pe retelel sociale

Editorial

România, alături de naționala de fotbal a jurnaliștilor din Ucraina

Delegația ziariștilor din România a transmis un mesaj de sustinere pentru Ucraina, campioana ultimei editii a Turneului Internațional Media din Egipt.
(Foto cu naționala jurnaliștilor Ucrainieni, campioana ediției 2021  a Turneului Internațional Media din Egipt)
Campioana en-titre Ucraina își anunțase prezenta și la editia din acest an a Turneului din Hurghada, dar nu a mai putut veni din cauza războiului declanșat de Rusia, așa cum am mai scris AICI.

Naționala de fotbal a jurnaliștilor români participă la cea de-a X-a ediție a Turneului Internațional Media din Egipt, care are loc la Marine Sports Club din Hurghada, în urma invitației primite de Clubul Media Business.

Alături de naționala de fotbal a jurnaliștilor români, care este sponsorizată de Aqua Carpatica, Clubul Media Business, Alexandrion Group și Insights România, în competiție se mai află selecționatele similare ale Egiptului, Armeniei și Republicii Modova.

(corespondență din Hurghada de la Romeo Chiriac)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: