Fapte interesante despre cazinou pe care probabil nu le știați

Mai multe legende, povești și mituri pline de umor și de necrezut sunt asociate cu cazinoul, inclusiv cele  care sună neplauzibil și comic. La nivel mondial, cazinourile au atras mulți oameni începând cu anii 1600. Peste 2500 de cazinouri din întreaga lume atrag jucători care doresc să câștige bani în timp ce se distrează jucând la cazinou. Cazinourile dețin o fascinație pentru mulți oameni. Cu toate acestea, chiar și cei mai experimentați jucători de cazinou nu sunt conștienți de unele dintre cele mai amuzante și nebunești puncte din lumea jocurilor de noroc.

 Cazinourile au fost construite pentru prima dată în Italia

Cazinourile au apărut în Veneția, Italia, în 1638. Macao, Londra și Las Vegas sunt exemple în care cuvântul „cazinou” ar putea veni în minte. Oficialii orașului și-au dat seama că nu îi pot împiedica pe locuitorii săi să joace de noroc și au decis să construiască primul cazinou al orașului. Cazinourile au fost deschise până în 1774, dar distracția nu s-a încheiat aici! Rezultă că cazinou este derivat din cuvântul italian „casa”, adică o casă, adică o vilă sau casă de vară. Cu toate acestea, asigurați-vă că pronunțați corect cuvântul cazinou și cu un accent dacă veți juca acolo în timpul vacanței. Un alt termen pentru cazinou este „mizerie” în italiană.

 Securitatea este una dintre cele mai bune caracteristici ale cazinoului

Cazinourile trebuie să fie securizate, deoarece mulți bani circulă în unitate. A avea acces la sume mari de bani și la jocuri de cazino online precum casino.netbet.ro care sunt ușor de manipulat este o rețetă pentru dezastru. Securitatea la un cazinou depășește CCTV-ul și paznicii obișnuiți. Produse specifice sunt concepute pentru cazinouri. După ce li s-au împărțit mâinile, jucătorii nu își pot schimba cărțile. Este cunoscut sub numele de Ochiul Îngerului. Echipamentul scanează fiecare carte, iar atunci când un jucător prezintă o carte care nu a venit de la un dealer, va alerta securitatea.

Cazinourile duc în general lipsă de ceasuri

Cazinourile, desigur, vor să vă distrați și să pierdeți noțiunea timpului. De aceea, rareori oferă ceasuri. Un cazinou popular din Las Vegas, Bellagio, are ceasuri. Cu toate acestea, ferestrele nu sunt oferite în toate cazinourile. Apusul de soare ar putea semnala că este timpul să plece, așa că nu ar trebui să-l vadă. Cu alte cuvinte, rețineți că proprietarii de cazinouri doresc să petreceți mai mult timp în cazinourile lor pentru a-și putea crește veniturile.

Cazinoul este ilegal în Japonia

The Land of the Rising Sun nu permite cazinourile. Cu toate acestea, japonezilor le place să joace de noroc. Jucătorii de noroc pot juca pentru că au creat o lacună. Saloanele Pachinko sunt legale în Japonia, unde nu există cazinouri legale. O mașină de pachinko oferă jucătorilor șansa de a câștiga bile de argint similare cu cele găsite într-un aparat de slot. Astfel de mingi pot fi schimbate cu jocuri, jucării sau alcool.

 Cazinourile generează cele mai multe venituri prin sloturi penny

Chiar dacă aparatele de slot penny sunt cel mai profitabil joc din industria cazinourilor, ai nevoie doar de un ban pentru a le juca. Sloturile online vor afișa adesea inițialele RTP . Return to Player apare ca litere în titlu și se referă la sumele plătite jucătorului în funcție de mizele plasate. Potrivit proprietarilor de cazinouri, aparatele Penny, care le permiteau jucătorilor să parieze un ban pentru a juca, au fost populare din cauza recesiunii din 2000. Deoarece aparatele de slot penny sunt mai populare decât alte valori, unele cazinouri investesc mai mult în ele.

Succesul FedEx în jocuri de noroc

FedEx, una dintre cele mai importante companii de transport maritim din lume, a avut un succes fantastic în jocurile de noroc. A oferit pentru prima dată livrare peste noapte clienților săi. Inițial, FedEx a investit 80 de milioane de dolari în împrumuturi și acțiuni și s-a finanțat cu 4 milioane de dolari. Inițial, compania avea opt avioane care acopereau 35 de orașe, dar pe măsură ce prețurile la combustibil au crescut, a contractat și mai multe datorii, ceea ce aproape i-a oprit operațiunea. Frederick Smith, fondatorul FedEx, a explicat că disperarea și cunoștințele sale de blackjack au salvat compania. În cele din urmă, compania a rămas cu doar 5000 de dolari, nici măcar suficient pentru a alimenta toate avioanele. În încercarea sa disperată de a găsi o soluție, Frederick Smith a zburat la Las Vegas și a jucat Blackjack cu ultimele fonduri ale companiei. În săptămâna care a urmat acest impuls, jocul unui joc de cazinou i-a oferit 27.000 de dolari, ceea ce a fost suficient pentru a-și susține afacerea încă o săptămână. FedEx a continuat să funcționeze până astăzi după acea săptămână.

Concluzie

În comparație cu alte forme de jocuri de noroc, jocurile online sunt mai plăcute și mai ușor de jucat. Chiar dacă este evident că această industrie a generat deja milioane de dolari, poate produce miliarde de dolari în doar câteva luni. La nivel mondial, industria este de așteptat să atingă 94,4 miliarde de dolari în 2024. Mai mulți factori au contribuit la creșterea rapidă a jocurilor de noroc online, inclusiv tehnologia criptomonedei în plină expansiune și legalizarea jocurilor de noroc la nivel mondial. Jocurile de noroc online au devenit mai populare ca niciodată datorită jocurilor precum Poker, Blackjack, pariuri sportive, loterie și bingo. Baccaratul, zarurile, sloturile și ruleta sunt cele mai cunoscute site-uri de jocuri de noroc din Europa, America și India.

Stiri recente

Simona Halep împlineşte 32 de ani

Simona Halep împlineşte astăzi 32 de ani. Ea a fost suspendată patru ani pentru dopaj și a ieşit din...