România a debutat cu stângul în Fed Cup

În primul meci din Grupa A a zonei 1 euro-africane a Cupei Federaţiei la tenis, echipa României a cedat în faţa Olandei cu 1-2 într-o dispută ce a avut loc la Plovdiv, Bulgaria.

România a făcut un prim pas cu stângul spre barajul de promovare în grupa mondială pierzând jocul cu Olanda şi jucătoarele noastre sunt obligate să învingă în următoarele zile Elveţia şi Danemarca pentru a spera la un loc în semifinale.

Mădălina Gojnea a pierdut cu 6-3, 2-6, 3-6, meciul cu Elisse Tamaela, Raluca Olaru a învins-o cu 6-2, abandon pe Mihaella Krajicek însă în meciul de dublu, Nicole Thyssen şi Elisse Tamaela le-au învins cu 7-6, 6-4 pe Raluca Olaru şi Mihaela Niculescu pentru a aduce victoria Olandei.

Echipa noastră, din care mai face parte şi Irina Begu, face parte din Grupa A a zonei 1 euro-africane, zonă în care sunt înscrise 16 ţări, împărţite în patru grupe a cîte patru echipe, urmând ca prima clasată din fiecare grupă să meargă în semifinale iar câştigătoarele semifinalelor vor mege la baraj unde vor întâlni două formaţii din grupa mondială.
 
 

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...