Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Roger Federer a cucerit titlul la Basel, al 103-lea trofeu din carieră, dar nu va mai juca la Paris

Roger Federer a ajuns la al 103-lea titlu de simplu în ATP, după cea de-a zecea victorie obținută la turneul său preferat, cel de acasă, de la Basel. La premiere, elvețianul a și plâns de emoție.

În finala ediției 2019 a turneului de la Basel, Roger Federer l-a învins, cu scorul de 6-2, 6-2, pe australianul Alex de Minaur, iar la final a anunțat că nu va mai juca la Mastersul de la Paris. „Nu este o problemă că sezonul s-a terminat. Este o problemă mai mare pentru că sunt la finalul carierei. Simt că totul s-a întâmplat foarte rapid. Asta mă face trist uneori, dar știu că voi fi ok când momentul vine. Știu că totul se poate întâmpla foarte rapid, o accidentare, ceva în familie… De asta trebuie să am perspectiva, distanța. Știu că s-ar putea termina în orice moment. Nu sunt sigur de Paris. Principalul meu obiectiv este să fiu pregătit pentru Londra. Am fost aproape de titluri mari anul acesta, Indian Wells, Wimbledon. Aș vrea să câștig unul mare anul acesta, iar Londra este unul dintre ele”, a spus Federer la conferința de presă de la Basel.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: