Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Daniel Dobre: „În acest moment, România o are doar pe Simona Halep”

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a acordat pentru WTA un interviu în care a vorbit pe larg despre ce reprezintă fostul lider mondial pentru România, dar și despre evoluția ei ca om și ca sportiv.

Vorbind cu jurnaliștii prezenți la Shenzhen, Dobre a fost întrebat, printre altele, care este diferența dintre vechea Halep și noua Halep. „Diferența este mare. Lucrurile principale, comportamentul ei sunt tot acolo. Este o luptătoare, e foarte ambițioasă, concentrată, foarte intensă în tot ceea ce face. Nu contează dacă este pe teren sau în afara lui, ea este 100% acolo. A învățat mai mult despre ce simte când este pe teren și în afara lui. La început, era supărată când lumea vorbea urât despre ea, dacă oamenii nu înțelegeau comportamentul ei. Acum s-a schimbat, poate trece peste. Acest lucru a fost cu adevărat dificil la ea. Citea ziarul, citea ce spuneau oamenii despre ea. Nu era foarte bine. Alt lucru care s-a schimbat… înainte era foarte supărată când pierdea meciuri. Câteodată nu poți vorbi cu ea după o înfrângere vreo două sau trei zile. Era foarte tristă în privința asta. Acum, nu e ca și cum nu i-ar păsa că pierde – îi pasă mult dacă pierde, dar a învățat să controleze mai bine emoția. De asemenea, ea și-a îndeplinit majoritatea obiectivelor pe care le avea. Este mai ușor de acceptat acum. Este mai matură, dar în același timp lucrează din greu. Are și un psiholog, Darren o ajută foarte mult cu stitlul lui de viață australian, este foarte diferit față de cel românesc. Este mult mai pozitiv. Ea își dorește asta și știe că este mai bine pentru ea”, a spus Daniel Dobre, conform eurosport.ro.

Dobre, despre ce reprezintă Simona Halep în România

Tehnicianul roman a fost de asemenea întrebat despre ce reprezintă Simona Halep în România. „În primul rând, trebuie să înțelegeți situația sportului în România, care a fost una dintre cele mai mari forțe în perioada comunistă, înainte de 1990. La Jocurile Olimpice eram în Top 5, aveam campioni în gimnastică, handbal, fotbal, tot. Acum, o avem doar pe Simona la acest nivel. Dacă te gândești la toată atenția pe care o primeau înainte sute de oameni din sport, acea atenție se îndreaptă acum doar spre Simona. Este de necrezut. Oriunde merge, toată lumea vrea o poză cu ea, vrea să-i vorbească. Are de asemenea probleme cu oamenii pentru că unii cred că dacă a câștigat o data, poate câștiga mereu. Când pierdea meciuri, unii oameni erau foarte răi cu ea, multe lucruri urâte se scriau în presă”, a mai spus Daniel Dobre la Shenzhen, conform sursei citate.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: