Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

România U17 a învins Rusia și e la un pas de ”Elită”

După înfrângerea suferită în primul joc din cadrul turneului de calificare pe care România îl găzduiește în această săptămână, 0-1 cu Elveția, tricolorii U17 au revenit excelent în cursa pentru calificare cu o victorie mare împotriva Rusiei.

Unicul gol al partidei a fost reușit de Andrei Pandele, în minutul 68, cu un șut excelent din afara careului. Mai înainte, goalkeeper-ul advers parase penalty-ul lui Ștefan Bodișteanu.

O victorie importantă care îi apropie pe tricolori de Turul de Elită!

În ultima etapă, miercuri, 30 octombrie, România trebuie să învingă San Marino, iar în cazul în care Rusia nu învinge Elveția, va merge mai departe de pe locul secund. Chiar și în cazul în care Rusia se impune în fața Elveției, iar tricolorii ar pica pe locul 3, aceștia s-ar califica în calitate de una dintre cele mai bune 4 ocupante ale pozițiilor 3.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: