Te asteptam si pe retelel sociale

Cupa Romaniei

Rapid s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Echipa Rapid Bucuresti s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, la Timisoara, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia Pandurii Targu Jiu, in semifinalele competitiei. Golurile echipei Rapid au fost marcate de Zicu ’11 si Viorel Moldovan ’78. Rapid a deschis scorul, in minutul 11, prin Iannis Zicu, care a patruns usor pe partea stanga, a driblat un adversar si a marcat cu un sut in diagonala de la 12 metri. Atacantul Viorel Moldovan a stabilit scorul final al partidei, 2-0, in minutul 78, trimitand mingea in poarta cu un sut pe sub portarul Guso, de la 7 metri. In cealalta semifinala, disputata miercuri seara, Poli Timisoara a invins in semifinale Steaua, pe Giulesti, cu scorul de 1-0. Semifinalistele Cupei vor fi recompensate cu cate 5.000 de euro, iar finalistele vor primi cate 10.000 de euro. Echipa care va castiga trofeul va fi premiata cu 77.500 euro.

Pandurii: Adnan Guso – A.Rus, Chibulcutean, Dragomir, Mandrean (’72 Popete) – Vatavu, Stanga (’46 Vasilache), Orac (’60 L.Mihai), Pacurar – Vintilescu, Iordache. Antrenor: Eugen Neagoe.
Rapid: Apoula – M.Constantin, Maftei, Sapunaru – Badoi, E.Dica, Maldarasanu (’80 Mazilu), Perja – Buga, Zicu (’66 Grigore), Ganea (’46 Moldovan). Antrenor: Razvan Lucescu.
Cartonase galbene: Iordache ’45, Dragomir ’54/ Ganea ’34, Maftei ’50
Arbitru: Augustus Constantin.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: