Rapid s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Echipa Rapid Bucuresti s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, la Timisoara, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia Pandurii Targu Jiu, in semifinalele competitiei. Golurile echipei Rapid au fost marcate de Zicu ’11 si Viorel Moldovan ’78. Rapid a deschis scorul, in minutul 11, prin Iannis Zicu, care a patruns usor pe partea stanga, a driblat un adversar si a marcat cu un sut in diagonala de la 12 metri. Atacantul Viorel Moldovan a stabilit scorul final al partidei, 2-0, in minutul 78, trimitand mingea in poarta cu un sut pe sub portarul Guso, de la 7 metri. In cealalta semifinala, disputata miercuri seara, Poli Timisoara a invins in semifinale Steaua, pe Giulesti, cu scorul de 1-0. Semifinalistele Cupei vor fi recompensate cu cate 5.000 de euro, iar finalistele vor primi cate 10.000 de euro. Echipa care va castiga trofeul va fi premiata cu 77.500 euro.

Pandurii: Adnan Guso – A.Rus, Chibulcutean, Dragomir, Mandrean (’72 Popete) – Vatavu, Stanga (’46 Vasilache), Orac (’60 L.Mihai), Pacurar – Vintilescu, Iordache. Antrenor: Eugen Neagoe.
Rapid: Apoula – M.Constantin, Maftei, Sapunaru – Badoi, E.Dica, Maldarasanu (’80 Mazilu), Perja – Buga, Zicu (’66 Grigore), Ganea (’46 Moldovan). Antrenor: Razvan Lucescu.
Cartonase galbene: Iordache ’45, Dragomir ’54/ Ganea ’34, Maftei ’50
Arbitru: Augustus Constantin.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...