Portugalia întâlneşte Brazilia la Londra

Brazilia şi Portugalia sunt gata să ofere londonezilor un spectacol de zile mari. Amicalul dintre cele două echipe este şi cel mai dificil meci pentru selecţionerul sud-americanilor, Dunga în faţa unei echipe pregătite de Luis Felipe Scolari, cel care a adus Braziliei trofeul mondial în 2002.

Brazilia nu va conta în amicalul cu Portugalia pe accidentatul Ronaldinho, absent şi de la egalul Barcelonei cu Osasuna de duminică. Selecţionerul Dunga nu l-a convocat nici pe proaspătul milanez Ronaldo pe care nu l-a chemat la niciuna dintre cele şapte partide jucate de naţionala Selecao sub conducerea sa.

Duelul cu Portugalia înseamnă şi un duel Gilberto Silva – Cristiano Ronaldo, cei doi fiind adversari şi în premier league în derby-urile Arsenal Manchester. De cealaltă parte, portughezii traversează o perioadă dificilă.

După ce au ajuns în semifinalele mondialului din 2006, naţionala lui Scolari este acum doar pe locul 4 în preliminariile pentru europenele din 2008 şi va juca o dublă decisivă luna viitoare cu Belgia şi Serbia. Ultimul meci direct dintre cele două naţionale s-a jucat în 2003, iar lusitanii au câştigat cu 2-1. Pentru meciul de astăzi, toate cele 60.000 de bilete scoase la vânzare au fost epuizate.

realitatea.net 

Stiri recente

Nadal, eliminat în turul al doilea de la Barcelona

Rafael Nadal a fost învins în turul al doilea al turneului ATP 500 de la Barcelona. Alex de Minaur (25...