OCTAVIAN TOPA: ”Traditia nu se cumpara’

M-a bucurat mult victoria echipei mele favorite, Manchester United, în faţa lui Chelsea. După acest succes, cred că băieţii lui Sir Alex Ferguson au devenit principalii favoriţi la titlul de campioni în Premier League. Oricum, lupta se va doar în trei, în opinia mea, pentru că Aston Villa şi Arsenal nu au constanţa necesară să poată obţine un trofeu aşa de important. Să nu uităm că şi în sezonul trecut Manchester s-a încălzit ceva mai greu, dar apoi a rulat cu motoarele la maximum şi a câştigat campionatul şi Liga Campionilor. Spre deosebire de alte echipe, “diavolii roşii” au ceva aparte. Sir Alex Ferguson a implementat deja un sistem foarte bine pus la punct, iar micile schimbări care apar în fiecare sezon la nivelul lotului de jucători nu pot deregla ceea a construit el pe “Old Trafford” în două decenii.

Degeaba bagă arabii bani cu nemiluita în City, nu vor ajunge niciodată la performanţele lui Manchester. Tradiţia nu se cumpără. E nevoie de timp pentru a face o echipă mare. Nu merge aşa cu una, cu două treaba. Poate de aceea e fotbalul sportul-rege. Pare simplu la prima vedere, toţi îşi dau cu părerea despre el, dar puţini cunosc complexitatea lui.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...