Nicolae Dică, primele declarații ca antrenor al FCSB! Ce a spus despre faptul că Gigi Becali se implică la echipă: „Sunt nişte lucruri pe care mi le-a promis”

Noul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, a declarat într-o conferinţa de presă că își asumă faptul că patronul Gigi Becali se poate implica în privința schimbărilor sau impunerii primului 11.

Gigi Becali a anunțat că nu se va implica în primele 15 etape ale Superliga, dar în funcție de rezultate.

Nicolae Dică a venit ca antrenor la FCSB după demisia lui Toni Petrea.

Nicolae Dică, primele declarații ca antrenor al FCSB! Ce a spus despre faptul că Gigi Becali se implică la echipă: „Sunt nişte lucruri pe care mi le-a promis”

Dică a mai antrenat FCSB în perioada iunie 2017 – decembrie 2018.

„Am convingerea şi cuvântul patronului că nu se vor mai întâmpla unele lucruri din primul meu mandat. Prima oară am stat un an şi jumătate, deci am avut o relaţie cât de cât cu patronul. Acum sunt nişte lucruri pe care dânsul mi le-a promis. Ca să se ţină de promisiune trebuie să avem noi rezultate. Dar dacă nu vor fi rezultate, dânsul nu va fi mulţumit şi e posibil ca nici eu să nu mai fiu la echipă. Dacă se va ţine de cuvânt? E simplu, e un risc pe care mi l-am asumat. Mie îmi place să risc. Dacă nu rişti în viaţă nu reuşeşti să faci nimic. Sperăm că jucătorii nu vor mai fi criticaţi. S-a discutat, jucătorii să joace bine şi să nu mai poată nimeni să-i critice”, a spus Nicolae Dică.

„Importantă este discuţia cu patronul clubului de a-mi da această libertate. Lucru care contează foarte mult pentru mine. Sper să reuşesc să îmi pun în totalitate în practică ideile mele. Eu sunt un om care nu a pus pe primul plan banii. Deci e aşa cum a spus patronul (n.red. – că nu are salariu şi e plătit la obiective). E important să câştigăm la obiective. Nu există salariu, dar există clauze de reziliere. Nu se poate pleca oricând, doar dacă îmi doresc eu şi îşi doreşte şi clubul”, a mai declarat acesta.

Poate va fi (n.red. – libertate) până la sfârşitul campionatului dacă voi avea rezultate. Dacă nu vom avea rezultate în aceste prime 15 minute normal că va veni alt antrenor. Nu am stabilit că voi pleca după 15 etape, am stabilit doar un obiectiv după 15 etape… vom vedea unde ne aflăm atunci – Nicolae Dică

 

 

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...