Florin Tănase a plecat de la FCSB! Cât va câștiga la Shanghai Port! „Ia un milion de euro salariu”. Se transferă și Darius Olaru!

Gigi Becali a anunţat transferul lui Florin Tănase la Shanghai Port, campioana Chinei din 2018.

FCSB va încasa trei milioane de euro pentru cedarea căpitanului la echipa din Asia.

Tănase va avea un salariu de un milion de euro anual.

Florin Tănase a plecat de la FCSB! Cât va câștiga la Shanghai Port! „Ia un milion de euro salariu”. Se transferă și Darius Olaru!

Florin Tănase juca la FCSB din vara lui 2016. A venit de la Viitorul, iar în carieră a mai jucat la FC Voluntari, în 2013.

„Da, şi el 1 milion de euro salariu. Sunt liniştit. Aveam un stres mai mult cu salariul. Am scăpat de 40.000 de euro, plus 3 milioane de euro. Nu mai dau bani din buzunar. Iau 1,5 milioane de euro de la Betano, plus 3 milioane de euro de la Tănase. Nu se mai vorbeşte de retragere acum (n.r. – a sa din fotbal). Deja s-a făcut bugetul. Nu mai trebuie să dau bani de la mine. Tănase nu va juca mâine (n.r. – cu Saburtalo în Conference League), pleacă astăzi”, a declarat Gigi Becali.

Darius Olaru pleacă și el de la FCSB

Gigi Becali a anunțat și plecarea  lui Darius Olaru de la FCSB: „Este vorba să plece şi Olaru în altă parte. Eu am avut 5 milioane de euro, dar nu am acceptat. Am cerut 7 milioane de euro, dar l-am lăsat la 6 milioane de euro. Nu vreau să vorbesc mai multe, o să vedeţi”.

Foto: Facebook.com/FCSBOfficial

 

 

Stiri recente

Xavi, despre arbitrajul lui Istvan Kovacs: A fost un dezastru

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, l-a criticat dur pe Istvan Kovacs după meciul cu PSG, scor 1-4, în...