Messi, încă o dublă pentru la Inter Miami – VIDEO

Lionel Mess a marcat o nouă dublă pentru Inter Miami, în optimile Cupei Ligii, în faţa echipei Dallas (4-4, 5-3 la penaltiuri).

Echipa sa a fost condusă cu 4-2 în ultimele zece minute. După un autogol al lui Marco Farfan, de la Dallas (80), Messi a egalat cu o splendidă lovitură liberă care a intrat în colţul scurt (85).

Înainte de asta, septuplul câştigător al Balonului de Aur deschisese deja scorul pentru echipa sa, când a reluat o centrare  a fostului său coechipier de la Barça, Jordi Alba (6).

Fundaşul stânga a sărbătorit prima sa titularizare cu două pase de gol într-o întâlnire palpitantă. Inter Miami s-a văzut condusă cu 3-1, apoi cu 4-2, înainte de a intra în prelungiri şi de a se impune la penaltiuri (Messi şi Busquets au transformat).

Cea mai recentă dublă a lui Messi îi aduce un total de şapte goluri în patru meciuri de când a debutat pentru franciza din Florida patronată de David Beckham.

În sferturile de finală, Inter Miami va înfrunta învingătoarea meciului dintre Houston şi Charlotte (programat luni seară).

Stiri recente

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la China Open

Sorana Cîrstea, locul 26 mondial, a fost eliminată în primul tur la China Open, turneu de categorie WTA 1000,...