Messi, două pase de gol pentru Inter Miami

Lionel Messi a oferit două pase de gol şi a condus-o pe Inter Miami la victoria cu FC Cincinnati, miercuri seara, în semifinalele Cupei SUA.

“Sincer, nu mă gândesc încă la retragere. Îmi place să joc, să fiu pe teren cu o minge, să fiu competitiv şi să mă antrenez”, a declarat într-un interviu acordat Apple TV+

“Nu ştiu cât timp voi mai juca, dar voi încerca să mă bucur cât pot, cât timp sunt bine, şi vom vedea. Cel mai important lucru este să profit la maximum de ceea ce a mai rămas, fie că e mult sau puţin.

Trebuie să profiţi la maximum de fiecare moment, pentru că nu se va mai întoarce şi nu vreau să regret nimic”, a declarat septuplul câştigător al Balonului de Aur.

Campionul mondial a reiterat că sosirea sa în Florida a fost motivată de motive familiale. “Am avut doi ani dificili (la Paris). Adevărul este că nu a mers bine, ne-am luptat”, a spus el.

“La Miami este un pic ca şi cum ne-am întoarce la viaţa pe care o aveam la Barcelona: să ne bucurăm de viaţa de zi cu zi, de copii, într-o familie care este bine. Mă bucur şi de viaţa sportivă de zi cu zi, ceea ce nu era cazul”.

Lionel Messi a oferit două pase de gol şi a condus-o pe Inter Miami la victoria cu FC Cincinnati, miercuri seara, în semifinalele Cupei SUA.

Inter Miami s-a impus la lovituri de departajare, scor 5-4, după ce, în timpul regulamentar, scorul a fost 3-3.

Împotriva lui Houston sau Salt Lake City, pe 27 septembrie, gruparea patronată de David Beckham va avea ocazia să cucerească al doilea titlu din istoria sa, după cel din Leagues Cup de sâmbăta trecută.

Stiri recente

Iga Swiatek, regina tenisului! Pe ce loc e acum Simona Halep în clasamentul WTA

Iga Swiatek s-a detaşat mai mult în fruntea clasamentului WTA, după ce a câștigat și turneul de la Roma....