Măldărăşanu – Ce să vorbim despre fotbal? Ne gândim doar la Dragoş!

Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, a declarat după meciul cu Petrolul că şi dacă elevii săi ar fi reuşit o victorie duminică, la Ploieşti, nu ar fi putut să se bucure, el fiind îngrijorat din cauza accidentării lui Dragoş Iancu.

„Ce să vorbim despre fotbal? Ne gândim doar la Dragoş! Din păcate se întâmplă asemenea accidente neprevăzute. Şi băieţii, la pauză, au spus că vor juca pentru el.

Erau marcaţi, pentu că mulţi s-au aflat acolo, lângă el. Aşa se şi automotivau la pauză, auzeam mai multe voci care strigau lucurile astea. Dar e greu să marchezi cu o apărare supraglomerată.

Este al nu ştiu câtelea meci în care jucăm în superioritate şi nu reuşim să marcăm. Despre golul anulat, nu am văzut faza, se pare că a fost intenţia lui Paraschiv, dar nu mai contează.

Oricum nu ne puteam bucura. A fost intenţie la Ţicu? Nu cred că a fost intenţie, te duci poate gresit, da, dar nu cred că a existat intenţie. Numai în pielea lui Ţicu să nu fii, sau mai ales în a lui Dragoş Iancu”, a declarat Măldărăşanu.

Partida de la Ploieşti a început cu o accidentare horror suferită de mijlocaşul sibian Dragoş Iancu. În minutul 6, mijlocaşul oaspeţilor, aflat în plin fuleu, a fost faultat de Valentin Ţicu şi a suferit o fractură deschisă la gleznă.

Arbitrul Marian Barbu l-a eliminat cu roşu direct pe Ţicu, iar medicii au intervenit de urgenţă. Dragoş Iancu a fost transportat la spital, unde urmează să fie operat. 

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...