Te asteptam si pe retelel sociale

Editorial

Jocul interior, tenisul și jurnaliștii

Totul a început ca o joacă, acum patru ani. Ne-am propus să aducem jurnaliștii să joace tenis la baza ultramodernă din Curtea de Argeș, care deja găzduia competiții internaționale. Primul aspect delicat a fost faptul că nu prea existau ziariști care să practice regulat acest sport. Apoi, mai era problema cu distanța și lipsa de timp.

Ca invitați la prima ediție i-am avut pe Ilie Năstase și pe actorul Victor Yila. În 2015 ne-au fost alături fostul internațional Iosif Rotariu și Kassandra.

Iar anul trecut a concurat câștigătorul CCE, piteșteanul Ilie Bărbulescu.

La fiecare ediție au participat aproximativ 40 de jurnaliști de sport, economic sau monden, dintre care nu jucau constant nici măcare jumătate. Însă, toți au concurat cu mare bucurie. Și au făcut-o și după Press Cup Dr. Oetker.

Cum se explică acest lucru? În primul rând, prin faptul că aici sportul alb este îmbinat în cadrul unui program inteligent cu activități recreative, gen plimbare cu vaporașul pe lacul Vidraru sau cu vizită la păstrăvăria Brătioara.

Apoi, mai e ceva interesant, pe care părintele coachingului modern Tim Gallwey o explică în lucrarea “Jocul interior și tenisul”. O metodă pe care el o folosește în mediul corporatist pentru dezvoltarea aptitudinilor interioare, în timp ce înveți tenis. Prin care înțelegi cum să‑ți dezvolți atenția, controlezi emoțiile și cum să ai încredere în tine. E vorba și de bucuria jocului.

La ediția din acest an a Press Cup Dr. Oetker vine alături de noi campioana olimpică și mondială Ana Maria Brânză – Popescu. Care a practicat tenisul înainte să performeze în scrimă. Și talentatul cântăreț Peter Pop, un mare iubitor al sportului alb. De asemenea, vor veni jurnaliștii din Republica Moldova. Așa că succesul este garantat și la această ediție!

(de Romeo Chiriac)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: