test

Halep și Mouratoglou au intrat pe teren la meciul de retragere al lui Tecău

Sports Festival i-a oferit un adevărat spectacol lui Horia Tecău le meciul de retragere.  El i-a avut în teren la acest meci pe Simona Halep, Patrick Mourataglou, Marius Copil. Andrei Pavel, dar şi pe primarul Clujului, Emil Boc, sau pe tatăl său, Romeo Tecău.
În faţa a aproape 10.000 de oameni, Horia a făcut pereche cu Simona, apoi cu tatăl său.

La un moment dat, antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglu l-a adus pe teren pe primarul Clujului, alături de care a făcut echipă.

Tecău, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de grand slam, Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer. Și Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Din tenis, Horia Tecău, 36 de ani, a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.

Înainte să intre pe teren, Horia a fost protagonistul unui filmuleţ prezentat pe BT Arena.

“Am început cu înotul, ca o joacă, apoi a fost o activitate care ne face plăcere. Luptaţi pentru visul vostru şi bucuraţi-vă de călătorie”, a spus Horia.

Două fete refugiate din Ucraina au prezentat un moment artistic şi de acrobaţie, Iulia şi Olia (Duo Gemini), sub numele “Visul pentru pace”, în timp ce spectatorii şi-au ţinut lumina telefoanelor aprinse.

La ceremonie au fost prezenţi Ilie Năstase, dar şi primarul Emil Boc, Adrian Mutu, Daniel Niculae, Andrei Pavel, Gabriel Trifu, Marius Copil. Robert Lindstedt, Patrick Mouratoglou, Simona Halep, foşti antrenori ai lui Horia, dar şi Bethanie Mattek-Sands.

Tecău a vorbit despre trofeele sale într-un moment emoţionant, în care mai mulţi copii i-au prezentat câteva dintre ele. Ceremonia a fost prezentată de Dani Oţil şi Răzvan Simion.

“Cu racheta asta de lemn am jucat şi eu. Dacă vrei să aprinzi focul repede, o poţi folosi. Îmi pare rău că te retragi. Te felicit”, a spus Năstase, care i-a predat racheta sa lui Horia Tecău.

(Foto – Facebook Sports Festival)

 

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...