EXCLUSIV DANIEL NICULAE/ ”Traditionalul meu ghinion”

Este foarte normal să am motive de supărare. Dacă s-ar întocmi un clasament al ghinioniştilor din fotbal, cu siguranţă m-aş situa în primele locuri, dacă nu chiar primul. Am “reuşit” să mă accidentez la tendonul lui Ahile, culmea, chiar în pauza competiţională, şi iată cum Niculae pierde meciul cu Nantes din prima etapă! Toate acestea îmi amintesc de perioada de la Rapid, cînd eram abonat la accidentări stupide. M-am accidentat în Elveţia la un banal antrenament cu sărituri de gărduleţe, apoi, la un meci în Giuleşti, cînd am călcat strîmb pe o denivelare din teren. Pot spune, fără să greşesc, că toate mi se întîmplă numai mie sau că sînt un adevărat maestru al ghinioanelor.

Vizavi de noul campionat? N-ar fi prea multe de spus. Nu sînt un profet, însă am convingerea că şi anul acesta acolo, în faţă, va fi tot Lyon. Din urmă va veni puternic Marseille, iar Bordeaux îşi va încerca din nou şansa în acest sezon. Totodată, sînt ferm convins că AS Monaco şi PSG nu-şi vor mai accepta condiţia umilitoare de anul trecut şi se vor implica serios în lupta pentru supremaţie. De altfel, cele două ne vor demonstra care le e potenţialul în chiar prima etapă cînd se întîlnesc între ele. Auxerre? E clar că nu se poate bate la titlu, dar nici în lupta la retrogradare nu vom mai fi. Din contră, pe la noi prin orăşel se vorbeşte ceva despre Europa.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...