Evert, McEnroe și Wilander se alătură echipei de experți Eurosport pentru Roland-Garros

Eurosport aduce în exclusivitate fiecare punct din fiecare meci, de pe fiecare teren de la Roland-Garros, în direct și la cerere. Campionii de Grand Slam Evert, McEnroe și Wilander se alătură echipei de experți Eurosport.

Pentru fanii tenisului, așteptarea celui mai mare turneu pe zgură din lume este pe cale să se încheie.

Telespectatorii se vor putea bucura de acțiune non-stop de la Roland-Garros, cu o acoperire exclusivă și extinsă a celui de-al doilea Grand Slam al anului, oferită de Eurosport în România. 

Mai sunt doar cinci zile până la primul meci de la Roland-Garros de anul acesta: duminică, 28 mai.Anul acesta, Roland-Garros este poate unul dintre cele mai disputate turnee din ultimii ani: Novak Djokovic, de 22 de ori campion de Grand Slam la simplu, încercând să-l depășească pe Rafael Nadal, absent, și să intre în istorie ca primul jucător de simplu masculin care ajunge la 23 de titluri.

La feminin, Iga Swiatek, de două ori campioană la simplu la Roland-Garros și actualul număr unu mondial, va încerca să le învingă pe campioanele de Grand Slam Elena Rybakina și Aryna Sabalenka, toate fiind pregătite să creeze noi povești de pe terenurile de la Roland-Garros.

Scott Young, SVP Content and Production la Warner Bros. Discovery Sports Europe, a declarat: “Obiectivul nostru este să conectăm fanii cu sporturile și atleții pe care îi iubesc.

Acoperirea noastră extinsă a turneului Roland-Garros reprezintă oportunitatea perfectă pentru a face acest lucru, valorificând drepturile noastre, inovațiile în materie de difuzare și expertiza profundă în tenis, spunând în același timp poveștile acestui turneu emblematic și ale jucătorilor săi.

Suntem recunoscuți ca fiind Gazda Tenisului în Europa și suntem sinonimi cu Roland-Garros. Așteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem în cel de-al 35-lea an în care transmitem acest turneu și să acoperim fiecare unghi pentru a crea o experiență completă pentru milioane de fani.

Acoperire fără egal

Eurosport va televiza pentru a 35-a oară consecutiv Roland-Garros în toată Europa (cu excepția Franței), iar anul acesta 273 de ore de transmisiuni în direct pe Eurosport 1 și Eurosport 2 vor completa o ofertă digitală completă din aplicația Eurosport – unde fiecare meci va putea fi urmărit în direct pe toată durata turneului.

Telespectatorii din România vor avea, de asemenea, acces la întregul turneu în format 4K prin intermediul Eurosport 4K, iar meciurile jucătorilor din România vor putea fi urmărite la Eurosport 1 și Eurosport 2.

Mai mult decât atât, cele mai noi știri și informații, analize complete și rezultate în timp real vor fi disponibile pe eurosport.ro.

Unii dintre cei mai mari jucători din lumea tenisului își unesc forțele pentru a forma cea mai tare echipă de experți, echipa Eurosport de la fața locului fiind formată din multipli câștigători de Grand Slam, printre care Mats Wilander, Chris Evert și John McEnroe, care se alătură la Paris lui Alex Corretja, Laura Robson și Alizé Lim.

Casper Ruud, actualul număr patru mondial și finalistul din 2022 al turneului de simplu masculin de la Roland-Garros, va oferi, de asemenea, opiniile sale în exclusivitate pentru platformele liniare și digitale ale Eurosport pe toată durata turneului, în timp ce încearcă să cucerească primul său titlu de Grand Slam.Roland-Garros este în direct și în exclusivitate la Eurosport începând de duminică, 28 mai.

Stiri recente

Nadal, eliminat în turul al doilea de la Barcelona

Rafael Nadal a fost învins în turul al doilea al turneului ATP 500 de la Barcelona. Alex de Minaur (25...