adidas donează 1 euro către Common Goal pentru fiecare 10 minute de activitate fizică

adidas se angajează să doneze 1 EUR către organizația non-guvernamentală Common Goal pentru fiecare 10 minute de activitate fizică înregistrate în aplicația adidas Running, până la pragul de 1,5 milioane EUR.

adidas încurajează și valorifică activitatea colectivă a comunităților sportive din întreaga lume prin cea mai recentă inițiativă a sa, Move For The Planet.

Suma finală va sprijini proiecte de pe tot globul care educă și ajută comunitățile să se implice în procesele de a face domeniul sportului unul durabil și sustenabil.

Ashley Czarnowski, Senior Director, Global Purpose Marketing la adidas a declarat: „Move For The Planet este o oportunitate de a valorifica dragostea lumii pentru sport.

Așadar, între 1 și 12 iunie, încurajăm comunitatea noastră sportivă de pretutindeni să facă mișcare în locurile în care se simte cel mai bine – nu contează la ce nivel de performanță, ci doar faptul că facem acest lucru pentru că ne dorim o schimbare.”

Common Goal va direcționa contribuțiile strânse în cadrul Move For The Planet către proiecte din țări precum Columbia, Grecia, Africa de Sud și Pakistan.

Fie că este vorba de reconstruirea terenurilor de sport ale unei comunități folosind materiale reciclate sau de a oferi instruire cu privire la modul de reducere a deșeurilor de plastic în facilitățile sportive, programele variate se concentrează pe locurile cele mai afectate de efectele schimbărilor climatice.

Move For The Planet face parte dintr-o serie de inițiative de sustenabilitate ale adidas, brandul continuându-și misiunea de a desfășura acțiuni cu efecte pozitive atât pentru atleți, cât și pentru planetă.

La începutul acestui an, adidas a anunțat că este în procesul de a înlocui poliesterul standard cu poliester reciclat în produsele sale, ori de câte ori este posibil, până la sfârșitul anului 2024.

În 2022, 96% din tot poliesterul folosit de adidas a fost reciclat. Printre cele 34 de sporturi eligibile ale acestei campanii se regăsesc alergarea, baschetul, tenisul de masă, voleiul, cricket-ul, rugby-ul, squash-ul, tenisul de câmp, alergatul pe bandă, handbalul și nu numai.

În București, pe data de 6 iunie, comunitatea adidas Runners Bucharest va susține participarea la eveniment prin facilitarea unor activități despre sustenabilitea în sport precum sesiuni de alergare, workshop-uri și idei practice despre upcycling, discuții despre impactul nostru asupra planetei și multe altele. Participarea este gratuită și se realizează prin înscrierea în aplicație.

Campania Move For The Planet se desfășoară în perioada 1 – 12 iunie, iar tot ce trebuie să faci este să vizitezi  https://adirun.app/jHSG și să downloadezi aplicația adidas Running pentru a face mișcare! Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile în aplicație și pe grupul de Facebook adidas Runners Bucharest.

Stiri recente

Dani Coman a demisionat de la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunţat că Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al clubului. “Dragi sibieni, pentru mine...