Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Ediția Survivor România de marți seara, din nou lider absolut de audiență

Ediția Survivor România de marți seara de la Pro TV, care a adus și eliminarea lui Doru Răduță din echipa Vulturilor, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:29, informează survivor.protv.ro.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.1 puncte de rating și 22.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.8 puncte de audiență și 14.9% share.

De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au trăit emoția unei noi seri puternice, iar în minutul de aur, la ora 21:50, aproape 1.7 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

Vulturii au câștigat Jocul de Comunicare ce a constat într-un apel video cu un prieten.

(Foto: Facebook Survivor Pro TV)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: