Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Debut financiar în forță pentru „Doctor Strange 2”

„Doctor Strange 2” a oferit cel mai bun debut de weekend din 2022, regizat de Sam Raimi, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend cu venituri de 185 de milioane de dolari din 4.534 de cinematografe

Filmul, care îi are în distribuție pe Chiwetel Ejiofor în rolul Karl Mordo, Elizabeth Olsen ca Wanda Maximoff a.k.a. Scarlet Witch, Benedict Wong în rolul lui Wong şi Xochitl Gomez – America Chavez. a adunat 265 de milioane de dolari din 49 de teritorii, iar la nivel global are un total de 450 de milioane de dolari.

Din data de 5 mai fanii au putut viziona în avanpremieră, doar la cinema filmul „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”, ca parte a fazei a patra a MCU, informează Revista Sport Magazin.

Cel de-al 28 – lea film din Universul cinematografic Marvel este regizat de Sam Raimi și  îi are în distribuție pe Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong , Xochitl Gomez, Sheila Atim, Adam Hugil, Michael Stühlbarg  și Rachel McAdams.

Distribuit de Forum Film, „Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” va avea în cinematografele din România  avanpremiera pe data de 5 mai și premiera pe 6 mai 2022 în formatele 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos.

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: