Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Când se pun în vânzare biletele la „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”

Din data de 5 mai fanii vor viziona în avanpremieră, doar la cinema filmul „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”, ca parte a fazei a patra a MCU.

Cel de-al 28 – lea film din Universul cinematografic Marvel este regizat de Sam Raimi și  îi are în distribuție pe Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong , Xochitl Gomez, Sheila Atim, Adam Hugil, Michael Stühlbarg  și Rachel McAdams.

Distribuit de Forum Film, „Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” va avea în cinematografele din România  avanpremiera pe data de 5 mai și premiera pe 6 mai 2022 în formatele 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos.

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: