De ce nu a avut voie Halep să ia niciun medicament cu câteva luni înainte de US Open/ Firicel Tomai: Simona este total nevinovată

Antrenorul Firicel Tomai consideră că suspendarea de 4 ani pentru dopaj a Simonei Halep este un accident neplăcut

“Suspendarea Simonei Halep este un accident neplăcut în care ea va trebui să-și dovedească nevinovăția. Dar lucrurile sunt destul de ciudat pentru că nu e nimic concret care să o incrimineze incontestabil.

Înțeleg că în momentul în care o să fie publicată apărarea, o să se vadă aceste lucruri. În momentul în care Ruxadustatul a fost depistat ca doping, în prima fază pragul nu a fost depășit.

Pentru ca apoi cei 3 care decid, au decis că este mai mult. Din câte știu nu e nimic concret, dacă cei 3 au fost obiectivi. Părerea lor a este că nu a fost pragul respectat, dar în prima fază a fost în regulă.

Iar la pașaportul biologic valorile sunt foarte mici depășite. Simona a avut câteva luni de zile până la US Open în care nu avea voie să nu ia niciun medicament pentru că era programată la operație la ORL și mediciii i-au.

Cred că Simona e total nevinovată, dar, din păcate până o să se clarifice o să mai dureze puțin”, a spus fostul antrenor al Simonei Halep și lui Victor Hănescu, prezent la Țiriac Foundation Trophy.

Stiri recente

Ana Bogdan a câştigat turneul WTA Parma Ladies Open

Ana Bogdan a câștigat turneul WTA 125 Parma Ladies Open, după ce a învins-o în finală pe slovaca Anna...