Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Darren Cahill revine alături de Simona Halep mai repede decât anunțase

Darren Cahill și Simona Halep au dezvăluit acum trei săptămâni că vor colabora din nou în 2020, însă lucrurile s-au schimbat între timp.

,Cel mai probabil mă voi duce şi la Shenzhen luna aceasta pentru a petrece timp cu echipa şi pentru a stabili planul pentru presezon şi pentru 2020. În prezent, Simona are o problemă la spate de care se ocupă şi vom vedea cum va răspunde la tratamentul pe care îl va primi la Bucureşti. Sper să fie gata de joc pentru Turneul Campioanelor. Abia aștept noul an, pentru că Simo este nu numai o jucătoare, ci şi o persoană incredibilă „, a spus Darren Cahill, în presa australiană, despre fosta şi viitoarea lui elevă.

❗,,.”❗

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: