Cum a făcut Elena Chiriac trecerea de la tatami către industria de entertainment

(de Laurențiu Ciornei)

Performanțele înregistrate de Elena Chiriac în cadrul disciplinei olimpice taekwondo WT, despre care am mai scris AICI, nu puteau să rămână neobservate.

Astfel, în urma performanțelor obținute în cadrul acestei discipline olimpice, Elena este premiată în anul 2018 în cadrul celei de a treia ediții a Galei Trofeelor Alexandrion la secțiunea Tinere Speranțe, alături de celebritățile sportului românesc.

Apoi, Elena Chiriac trece cu ușurință către scena de prezentatoare a galelor,

având în vedere faptul că în paralel cu taekwondo a făcut modelling și actorie.

Și astfel, după ce a fost mai întâi premiată la Gala Trofeelor Alexandrion, Elena va prezenta următoarele trei ediții ale aceste prestigioase gale a sportului, vezi înregistrare AICI.

David Popovici, premiat de Elena Chiriac, vezi înregistrare AICI.

(Foto de la interviurile luate Larisei Iordache și lui Helmut Duckadam la Gala Trofeelor Alexandrion)

Însă, Elena Chiriac nu putea să uite de prima ei iubire, taekwondo, astfel că a prezentat și Galele Taekwondo-ului Românesc, vezi înregistrare AICI.

De asemenea,  Elena Chiriac a prezentat numeroase festivități ale turneelor de tenis internaționale, începând de la cele ITF, masculin și feminin, organizate de Dr. Oetker la Tenis Club Curtea de Argeș (orașul unde a copilărit și unde are pensiunea familiei), pînă la cele de la Centrul Național de Tenis.

După numeroase apariții în mass media și la TV, este solicitată să participe la Ninja Warriors de la Pro TV, dar refuză această ofertă pentru a se dedica studiilor la facultate în Anglia.

Însă, anul următor acceptă să participe la reality-show-ul Ferma Vedetelor de la Pro TV, unde a ocupat locul doi, după Gusti Viziru.

Ea l-a întrecut atunci la probele fizice până și pe campionul mondial la arte marțiale Andrei Stoica.

(Foto: Pro TV – În imagine George Piștereanu și Andrei Stoica, în flotări la picioarele Elenei Chiriac)

Primește oferte de la două televiziuni pentru postul de prezentatoare și refuză oferta Kanal D de a concura în echipa Faimoșilor pentru reality-show-ul Survivor, ediția 2021.

Acceptă cu drag din nou oferta PRO TV, aceea de a concura în echipa Faimoșilor în reality-show-ul Survivor din Republica Dominicană, ediția 2022, competiție în care se află angrenată acum.

(Foto: Pro TV și pagina personala Elena Chiriac)

The post https://sportm.ro/cum-a-facut-trecerea-elena-chiriac-de-la-tatami-la-pupitrul-de-prezentatoare-la-gale/ appeared first on Revista Sport Magazin (sportm.ro).

 

 

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...