Te asteptam si pe retelel sociale

Editorial

Elena Chiriac și marea ei iubire taekwondo

(VIDEO) Elena Chiriac și marea ei iubire taekwondo WTF

(de Romeo Chiriac)

Faimoasa Elena Chiriac face furori și la Survivor, reality-show-ul de la Pro TV care se desfășoară acum în Republica Dominicană.

Elena Chiriac a impresionat mai întâi la reality-show-ul Ferma Vedetelor tot de la Pro TV, unde a ocupat locul 2 după Gusti Viziru. Ea bătându-l la probele fizice până și pe campionul mondial la arte marțiale Andrei Stoica.

Multipla campioană națională la taekwondo WT este fostă componentă a lotului național din cadrul acestei discipline olimpice. Elena Chiriac are o mulțime de medalii câștigate la concursuri interne și internaționale.

Taekwondo i-a adus Elenei cele mai multe satisfacții pe plan sportiv. Calificându-se la Campionatul European și cucerind numeroase medalii internaționale.

Plus a câștigat numeroase titluri de campioană națională sau trofee de Cupe ale României.

Ba mai mult, fostă componentă a CS Steaua București, era creditată cu șanse mari să urce pe podium și la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Însă destinul a dus-o pe Elena pe alte arene ale vieții.

La taekwondo a ajuns printr-un întâmplare cu tâlc. Președintele Federației de Taekwondo WT, Constantin Apostol, la sunat pe tatăl Elenei, Romeo. Care juca fotbal în zona Sălii Polivalente, ca să-i înapoieze portofelul pierdut.

Pe lângă demonstrația de caracter și corectitudine, prin faptul că i-a fost înapoiat portofelul intact, Maestrul i-a prezentat  valorile și codurile bushido de conduită ale taekwondo. Și așa a ajuns Elena la taekwondo, renunțând la natația de performanță aflată în prim scandal după o investigație jurnalistică făcută de tatăl ei.

Taekwondo-ul, care este bazat pe gândirea milenară asiatică, coreeană în special, este o cale de redescoperire ale adevăratelor valori. Printre care răbdarea, autocontrolul, autodepășirea, corectitudinea sau sinceritatea. 

„M-a dezvoltat foarte mult pe toate planurile, dar mai ales psihic. Am învățat cum să mă comport cu oamenii, de la adversari, colegi și antrenor. Și cum să îi respect doar pe cei care merită, indiferent de vârstă”, spune multipla campioană națională la taekwondo WT. (Foto 1: Pro TV)

 

 

 

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: