Te asteptam si pe retelel sociale

Creații

Ce semnificație are La’eeb, mascota oficială a Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar

La’eeb, mascota oficială a Campionatului Mondial de Fotbal, programat în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie, anul acesta a fost prezentată de FIFA.

„La’eeb este un cuvânt din limba arabă, care înseamnă jucător super-talentat. Provine dintr-un ‘mascotvers’ paralel care este indescriptibil. Fiecare este invitat să îl interpreteze așa cum dorește. La’eeb încurajează pe fiecare să creadă în el, din moment ce ‘Acum e totul’. Va aduce bucuria fotbalului tuturor. La’eeb va fi recunoscut pentru spiritul lui tânăr. Împarte bucurie și încredere peste tot pe unde merge. La’eeb vine dintr-o lume paralelă, unde trăiesc mascotele turneului. Este o lume în care ideile și creativitatea formează personajele care trăiesc în mintea fiecăruia”, au spus cei de la FIFA site-ul lor oficial despre mascota CM 2022.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: