Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Ce înseamnă în limba arabă Al Rihla – mingea oficială a Campionatului Mondial din Qatar

„Al Rihla”, care înseamnă călătorie în limba arabă, va fi balonul oficial al Cupei Mondiale de fotbal din 2022 din Qatar.

„Al Rihla” se inspiră din cultura, arhitectura, ambarcaţiunile emblematice şi drapelul Qatarului. Printre principalele caracteristici ale balonului se numără viteza, acurateţea şi consistenţa formei, care se menţine şi în cele mai intense meciuri. Materialul din piele poliuretanică, având o formă inovatoare din 20 de panouri care asigură o mai bună precizie, stabilitate şi rotaţie în aer. Mingea este prima din istoria Cupei Mondiale fabricată exclusiv din vopseluri şi cleiuri pe bază de apă.

Prima apariţie publică a acestei mingi va conta pe prezenţa unor foşti jucători precum Iker Casillas, Kaka, Farah Jefry sau Nouf Al Anzi, cărora li se va alătura un grup de tinere speranţe din Qatar, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită şi Egipt.

Mingea oficială a Campionatului Mondial din Qatar va călători în zece oraşe din întreaga lume, printre care Dubai, Tokyo, Ciudad de Mexico şi New York.

 

 

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: