Ce a spus Simona Halep după ce a fost eliminată de la US Open: „Are un tenis destul de ciudățel”

Simona Halep a pierdut cu Daria Snigur, scor 6-2, 0-6, 6-4, în primul tur al turneului US Open.

Halep a fost învinsă într-o o oră şi 40 de minute de către Daria Snigur, sportiva de 20 de ani din Ucraina, care ocupă poziția 124 în clasamentul mondial.

E a patra oară când Simona pierde în primul tur la US Open. S-a mai întâmplat în 2010, 2017 și 2018.

Ce a spus Simona Halep după ce a fost eliminată de la US Open: „Are un tenis destul de ciudățel”

Cel mai bun rezultat al româncei la US Open e semifinala din 2015.

Pentru participarea la turneul american Simona Halep va primi 80.000 de dolari şi 10 puncte WTA.

„Consider că a jucat un tenis extraordinar, a făcut un meci foarte bun. Am jucat un pic sub presiune pentru că a avut niște mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apăsate… Nu prea a sărit mingea și a jucat destul de iute.

Aș putea să mai spun că nu am găsit soluții și îmi pare rău că am pierdut, bineînțeles, dar adversara mea a jucat foarte bine și cred că a meritat să câștige pentru că pe final am făcut și niște greșeli destul de ușoare. Puteam să revin, nu se știa ce se putea întâmpla, dar nu am găsit soluția potrivită.

E o jucătoare foarte talentată, jocul ei mi-a pus cele mai mari probleme. Dă niște lovituri pe care nu prea le-am așteptat, nu am mai jucat niciodată împotriva ei. Are un tenis destul de ciudățel, dar destul de bun, pune presiune și lovește mingea din orice poziție, dă foarte bine.

Totul m-a surprins și, din păcate, nu am reușit să găsesc soluții. Îmi pare rău, dar asta este viața și ăsta e sportul, mergem înainte”, a spus Simona Halep, conform Eurosport.

„Habar n-am ce urmează, o să văd, o să vorbesc cu antrenorul meu. Vreau doar să mă odihnesc și să mă liniștesc după meciul ăsta. Nu e o înfrângere ușoară, dar nu am ce să fac, nu mai pot să schimb nimic. Privesc înainte și o să încerc să mă motivez să fiu mai bună la următoarele meciuri” a mai anunțat ea.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...