Incredibil! Simona Halep, eliminată de la US Open 2022. Învinsă de Daria Snigur, numărul 124 mondial. A izbucnit în lacrimi la final! Video

Simona Halep a fost învinsă de ucraineanca Daria Snigur, scor 6-2, 0-6, 6-4, în primul tur a US Open, ultimul de Grand Slam al anului.

Snigur a câştigat primul set în jumătate de oră. A început meciul cu break şi a ajuns apoi la 3-0, după ce a făcut şi al doilea break, după care a câştigat pe serviciul Simonei.

Halep a câștigat al doilea set, scor 6-0, în 24 de minute. A făcut de trei ori break.

Simona Halep, eliminată de la US Open 2022. Învinsă de Daria Snigur, numărul 124 mondial

În decisiv, Snigur s-a impus cu 6-4 în 47 de minute, reuşind două breakuri. Halep a a revenit până la 4-5 de la 1-5, dar a pierdut.

Simona a realizat trei aşi și ambele jucătoare au făcut câte trei duble greşeli. Halep a avut mai multe mingi direct câştigătoare, 13-11, dar şi mai multe erori neprovocate, 30-27.

  • Pentru participarea la US Open, Simona Halep va primi 80.000 de dolari.
  • Este a patra oară când Simona Halep pierde în primul tur la Flushing Meadows (2010, 2017, 2018, 2022)
  • Anul trecut a ajuns până în optimi. Cel mai bun rezultat al său la US Open rămâne semifinala din 2015

În turul următor, Daria Snigur o va întâlni pe câştigătoarea dintre Magdalena Frech şi Rebecca Marino.

Ce a spus Daria Snigur după ce a învins-o pe Simona Halep: „Sunt foarte fericită, e imposibil pentru mine să spun ceva acum. Îi mulțumesc Simonei pentru acest meci incredibil. E o experiență fantastică, e imposibil să câștigi împotriva ei. Vreau să le mulțumesc celor care m-au sprijinit astăzi și ne-au urmărit. Am fost foarte emoționată, dar am încercat să dau ce e mai bun. Meciul acesta e pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru fanii mei. Mulțumesc tuturor, slavă Ucrainei!”

Stiri recente

Iga Swiatek, regina tenisului! Pe ce loc e acum Simona Halep în clasamentul WTA

Iga Swiatek s-a detaşat mai mult în fruntea clasamentului WTA, după ce a câștigat și turneul de la Roma....