David Popovici: Poate voi putea surprinde săptămâna aceasta la Lima

David Popovici a declarat înainte de startul CM pentru juniori de la Lima, că poate va putea surprinde săptămâna aceasta.

“Pentru aceată competiţie, la fel ca la majoritatea altor întreceri, nu mi-am propus ceva anume. Obiectivele sunt să mă distrez, să mă bucur, să înot repede şi să profit la maxim de atmosfera minunată.

Nu se întâmplă adesea să mă gândesc la trecut, dar mă gândesc mereu la viitor. Viitorul este imaginaţie. Viitorul trebuie abordat pas cu pas, cărămidă cu cărămidă. Sunt multe aspecte tehnice care necesită atenţia noastră şi este mult de muncă. Ocazional putem face ceva foarte frumos.

Doborârea unui record mondial este cool, dar potenţialul de a fi mai rapid nu are limite. Deci de ce ne-am pune o limită nouă înşine când ştim că putem realiza mai multe? Cred că am făcut tot ceea ce mi-am dorit ca înotător la juniori. Dar să vedem ce voi putea face la Lima şi poate voi putea surprinde săptămâna aceasta”. A spus Popovici.

Campionatul Mondial de înot pentru juniori (14-17 ani la feminin şi 15-18 ani la masculin) debutează astăzi. Iar David Popovici va concura în probele de 100 m liber, 200 m liber şi ştafetă 4×100 m liber.

Programul primei zile de concurs pentru sportivii români este următorul:

MARŢI DUPĂ-AMIAZA

17:58 – serii 400 m liber – Vlad Stancu;

19:24 – serii 100 m spate – Rebecca Diaconescu;

19:26 – serii 100 m spate – Aissia Claudia Prisecariu;

19:43 – serii ştafetă 4×100 m liber masculin – România;

MIERCURI DIMINEAŢA

02:02 – finala 400 m liber masculin;

03:03 – semifinale 100 m spate feminin;

03:21 – finala ştafetă 4×100 m liber masculin

(Foto – twitter FINA)

Stiri recente

Bergodi, după victoria cu CFR – A fost cea mai bună repriză a Rapidului de când sunt eu aici

Cristiano Bergodi, antrenorul formației Rapid Bucureşti, şi-a lăudat jucătorii după victoria obţinută în faşa echipei CFR Cluj, scor 3-1. „A...