Te asteptam si pe retelel sociale

Business

CASCO ieftin, adaptat nevoii de asigurare a posesorului

 

Toata lumea are nevoie de asigurare in momentul in care iese cu masina pe drumurile publice. Cu autoturismul proprietate personala se pot intampla multe, dar orice se poate repara, daca:

-exista o asigurare CASCO valabila si eficienta cu arie mare de acoperire a daunelor

-toata lumea aflata in masina si cea aflata la locul incidentului traieste

-nu exista persoana grav ranita care risca sa isi piarda mobilitatea.

Lumea in care traim este nesigura, dar se deosebeste de lumea la fel de nesigura a trecutului prin faptul ca oamenii au drepturi si vietile lor au prioritate.

Un posesor de CASCO are urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul la despagubire in cazul in care masina i-a fost furata si pe drum a fost lovita de ceva sau infractorii au demontat de pe ea anumite piese si dispozitive foarte scumpe.
  2. Dreptul la reparatii in cazul in care masina este lovita de un pom smuls din radacina de vantul puternic sau caroseria este deteriorata de un corp greu cazut de pe portbagajul unei masini mai inalte, aflate in trafic.
  3. Din cauze nestiute se declanseaza un incendiu care transforma in cenusa toata masina. Astfel de incidente au loc in trafic si la fel de important este ca pasagerii aflati in autoturismul respectiv sa se salveze la timp si sa existe CASCO, pentru a acoperi cel putin o parte din pagube. Uneori incendiul se declanseaza din senin, fiindca exista o defectiune la partea electrica. Ea se poate produce pe loc sau este posibil ca soferul sa conduca masina cu aceasta defectiune de mult timp.
  4. Ploua torential si apa vine mare fara ca proprietarul masinii sa mai aiba timp sa o mute din calea apelor. Oricat de draga i-ar fi o masina unei persoane sau oricat de mult ar fi costat, posesorii ei nu trebuie sa isi riste viata si sa se arunce in apele involburate, fiindca oricum nu mai pot face nimic.
  5. Se produce un cutremur si pe masina cade un zid, cad pietre sau table din acoperis.
  6. Au loc alunecari de teren, pamantul cade pe masina si deformeaza caroseria.
  7. Masina condusa defectuos pe drum alunecos a derapat si a cazut in lac. Evident ca se impun reparatii din cauza apei care a intrat la motor, dar si din cauza utilajului puternic care a scos masina din apa.
  8. Tamponari usoare sau grave, lovirea masinii de garduri, de ziduri, de tevi de apa sau si mai rau de tevi de gaze.

Cu siguranta ca multi posesori auto nu stiu ca pot avea o asigurare complexa care sa ofere despagubiri substantiale cand masina este expusa unuia dintre aceste riscuri.

Ar fi bine ca si pentru om sa existe un produs similar, o asigurare care sa il protejeze si de boala si de viata, dar si de pensie facultativa si de bunuri.

Fiecare conducator auto si posesor de masina isi poate configura CASCO prin completarea datelor obligatorii cerute.

Firma Asigurareauto.ro ofera clientului posibilitatea configurarii politei, iar aceasta poate fi cumparata cu plata integrala sau cu plata in rate.

Acest tip complet de asigurare este valabil in toate tarile lumii, dat fiind complexitatea lui si beneficiile pe care le ofera posesorului in caz de incidente.

Accesul la acest tip de asigurare este facil, fiindca orice persoana care are nevoie de acest document pentru a pleca la drum poate intra pe site-ul firmei si isi poate configura singura polita de asigurare.

AsigurareaCasco.ro inseamna cel mai bun pret pentru CASCO si in acelasi timp si cea mai buna configurare.

In special pentru o masina noua si foarte scumpa, luata in leasing este obligatorie o asigurare completa ca oamenii sa stea fara griji si acasa, dar si cand pleaca in concedii la distante de sute de kilometri.

Incidentele pot avea loc si acasa, dar si in parcarea unei pensiuni sau a unui hotel.

Anul acesta, multi turisti aflati la o pensiune din Azuga si-au vazut masinile luate de apele vijelioase si turtite de copacii doborati de valuri.

Parcarea respectiva fusese pana la data acelei furtuni un loc sigur, in care oamenii isi lasau linistiti masinile pe care le gaseau a doua zi in stare perfecta.

CASCO suna linistitor daca este mediat de un broker foarte bun si facut cu o societate puternica.

Oamenii au nevoie de asigurari excelente pentru masinile lor la fel de mult cum au nevoie de apa, de aer si de hrana.

Ce poate face posesorul unei masini de lux pe care a dat sute de mii de euro, daca masina respectiva este furata si o gaseste politia la cativa kilometri distanta, intrata intr-un stalp.

O masina foarte scumpa se repara greu, fiindca si cea mai mica piesa poate costa sute sau mii de euro.

O masina scumpa are sisteme de securitate foarte scumpe, climatizarea in trepte si pe zone, scaune electrice incalzite electric sau ventilate electric. Mai dispune de resurse financiare ca sa o repare o persoana care achita deja lunar pentru masina 1000 de euro sau 2000 de euro?

CASCO este cea mai eficienta masura preventiva atat pentru o masina second-hand cu dotari superioare, cat si pentru o masina noua de lux.

Pe site-ul firmei prezentate mai sus, oamenii gasesc solutii sa isi puna la adapost bunurile la care tin enorm.

Vizitatorii se orienteaza repede si bine pe site, brokerul de asigurari cauta o oferta personalizata pentru fiecare posesor de masina in parte.

Configurare CASCO nu dureaza mai mult de 5-7 minute, iar investitia merita sa fie facuta, fiindca inseamna despagubiri in toate situatiile prezentate la inceput.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: