Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Campionatul italian, suspendat pentru 15 zile?

Campionatul de fotbal al Italiei, întrerupt de vineri seară ca urmare a decesului unui poliţist în timpul violenţelor de la meciul Catania-Palermo, ar putea fi suspendat 15 zile, iar apoi, când se va relua, partidele s-ar putea disputa cu porţile închise, susţine presa italiană, informează AFP.

„Două săptămâni de suspendare şi două săptămâni cu porţile închise (…) este cea mai probabilă soluţie pentru acest moment”, notează cotidianul Gazzetta dello Sport şi alte jurnale, ca Il Messagero sau La Stampa.

Potrivit Corriere della Sera, instanţele sportive şi Guvernul ar lua în calcul şi măsuri precum „interdicţia pentru cluburile de suporteri să se deplaseze la meciurile jucate de echipele lor preferate pe alte terenuri” sau organizarea meciurilor de înalt risc dimineaţa.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: