Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Artimon increzator in sansa lui la Poli Timisoara

Antrenorul Politehnicii Timisoara, Alin Artimon, a declarat ca nu-si simte postul amenintat dupa infringerea din meciul amical disputat pe stadionul Ion Oblemenco, in fata Universitatii Craiova, si nici dupa criticile exprimate dupa intilnire de patronul Marian Iancu. Totusi Artimon recunoaste ca scorul si implicit infringerea sint un semnal de alarma.

Tehnicianul timisorean spera ca incidentul dintre mijlocasul Artavazd Karamyan si suporterii Universitatii, de la finalul amicalului de simbata, sa nu se rasfringa asupra jucatorilor sai la meciul cu Rapid, care se va disputa duminica pe arena „Ion Oblemenco”.

Referitor la o posibila revenire la Poli a fundasului Cosmin Contra, legitimat in prezent la gruparea spaniola Getafe,

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: