Arabia Saudită şi-a depus oficial candidatura pentru Cupa Mondială de fotbal din 2034

Federaţia saudită de fotbal (SAFF) a transmis către FIFA, scrisoarea de intenţie şi o declaraţie de depunere a candidaturii pentru organizarea Cupei Mondiale din 2034.

Arabia Saudită şi-a anunţat prima oară intenţia de a candida pentru ediţia din 2034 a turneului miercurea trecută, iar scrisoarea de intenţie, semnată de preşedintele SAFF, Yasser Al Misehal, angajează regatul în procesul de candidatură, relatează agenţia saudită de presă.

SAFF afirmă că intenţia de candidatură a Arabiei Saudite este un pas istoric şi reflectă dorinţa ţării de a deschide noi oportunităţi în fotbal, la toate nivelurile, precum şi angajamentul de a susţine dezvoltarea acestui joc în toate colţurile globului.

Al Misehal a precizat că depunerea candidaturii este un al doilea pas dintr-o călătorie foarte interesantă pe care o începe naţiunea saudită.

Arabia Saudită a găzduit peste 50 de evenimente sportive internaţionale începând din 2018, inclusiv în fotbal, motorsport, tenis, hipism, esports şi golf.

Stiri recente

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, menţinându-se...