Alexandru Pelici s-a despărțit de CS Mioveni!

CS Mioveni s-a despărţit de antrenorul Alexandru Pelici, 48 de ani.

Pelici a mai condus-o pe CS Mioveni în sezonul 2016 – 2017 și acum era pe banca tehnică din 2020.

El a reușit promovarea alături de argeșeni în 2021 după un baraj cu FC Hermannstadt. În câteva zile CS Mioveni va numi un nou antrenor.

Alexandru Pelici s-a despărțit de CS Mioveni!

Alexandru Pelici a mai antrenat cluburi ca Apulum Alba Iulia, CSM Reşiţa, Forex Braşov, Arieşul Turda, Voinţa Sibiu, FCM Târgu Mureş, SCM Râmnicu Vâlcea, FC Bihor, FC Hermannstadt sau Ripensia Timişoara.

Trupa argeșeană e a treia echipă din Superliga care schimbă antrenorul de la începutul sezonului.

FCSB l-a numit pe Nicolae Dică în locul lui Toni Petrea, iar Universitatea Craiova l-a adus pe Mirel Rădoi, cel care l-a înlocuit pe Laszlo Balint

„Decizia a fost luată de comun acord, în urma analizei începutului de campionat. S-a ajuns astfel la concluzia că este nevoie de o schimbare la echipă pentru a ieşi din această situaţie dificilă.

Mulţumim pe această cale antrenorului Alexandru Pelici, care timp de aproape doi ani a reuşit o promovare spectaculoasă, cât şi o menţinere în Liga 1 în anul precedent, rezultate notabile pentru clubul nostru”, se arată în comunicatul clubului.

Mesajul lui Pelici

„Capăt de drum! După doi ani în care am trecut prin bucurii sau necazuri, am râs sau am fost trişti, am câştigat sau pierdut, drumul meu se desparte de cel al Mioveniului. Vreau să mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat în aceşti doi ani. Mă refer la jucători, staff tehnic, oameni de la stadion, conducere administrativă. Împreună cu ei am reuşit să scriem o pagină frumoasă în istoria fotbalului din Mioveni. Mulţumiri tuturor celor care au crezut în noi şi ne-au fost alături mereu. Nu în ultimul rând, aş vrea să mulţumesc publicului care ne-a susţinut în multe momente grele peste care am trecut împreună. Vă mulţumesc pentru tot. Respect!”, a spus și Alexandru Pelici.

Foto: Facebook.com/csmioveni.ro

 

 

Stiri recente

CFR Cluj e vicecampioana României. Ardelenii au învins Farul cu 5-1

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a învins Farul Constanţa, 5-1, în ultima etapă a play-off-ului...