Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Alexa: Sunt sigur ca vom juca cu Universitatea

Capitanul echipei Poli Timisoara, Dan Alexa (foto), a declarat, vineri, dupa aflarea deciziei Comisiei de Apel, care a mentinut pedeapsa de doua meciuri pe care gruparea banateana trebuie sa le dispute fara spectatori, ca nici nu se gindeste ca partida cu Universitatea Craiova sa nu aiba loc.

„Nici nu ma gindesc ca nu se va juca. Sunt sigur ca pina la urma vom putea sa jucam cu Universitatea, iar treaba noastra e sa cistigam meciul”, a spus Alexa atunci cind a fost intrebat ce parere are despre faptul ca meciul nu se va putea disputa daca pe stadion vor intra spectatori.

Alexa a subliniat ca meciul cu Universitatea nu va fi deloc usor: „Ne asteapta o partida foarte grea cu Universitatea, care este intr-o revenire de forma, insa noi jucam acasa si putem transa acest meci. Venim dupa sase victorii si ar fi pacat sa ne oprim aici. Universitatea este o echipa artagoasa, cu spirit oltenesc, pe val si cu siguranta va fi un meci frumos. Eu am jucat un an acolo, a fost o perioada frumoasa si foarte benefica pentru mine, suporterii sunt patimasi si sunt bucuros ca am jucat acolo”, a spus Alexa.

Citeste mai multe!