Adrian Iencsi s-a simtit umilit la Timisoara

0
129

Adrian Iencsi, capitanul Ceahlaului, a declarat ca regreta infringerea, mai ales ca Poli nu a jucat un fotbal valoros: “M-am simţit umilit să primim două goluri de la o echipă care nu mi s-a părut să joace cine ştie ce şi a mai fost şi fără doi oameni în teren. E dezamăgitor pentru noi. Nu am putut forţa, nu am reuşit să înscriem măcar un gol, care ar fi fost foarte important pentru noi”. Fostul rapidist este de parere că echipa de sub Pietricica ramane cu sanse minime pentru a evita retrogradarea. “Şanse sunt, dar doar pe hârtie. Mai sunt 7 etape. Sperăm să ieşim din această situaţie. Au fost momente când arbitrul trebuia să scoată mai repede cartonaşul galben, dar nu mai contează. Nu am văzut faza la care trebuia să ni se acorde penalti. Sunt foarte dezamăgit că am pierdut. Speculaţii sunt şi vor mai fi. Lumea e răutăcioasă şi poate să vorbească orice. În România nu se mai practică jocuri de culise şi se joacă un fotbal corect”, a precizat Iencsi.

Cătălin Mulţescu, portarul gazdelor, a primit cartonasul rosu in minutul 83. “Mingea se ducea spre margine. Galben trebuia acordat. Dacă batem Craiova mai avem şanse. S-a vorbit mult înainte de acest meci. S-a văzut că s-a jucat pe teren”, a afirmat Mulţescu.

Poli Timisoara a invins Ceahlaul Piatra Neamt, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în etapa a XXVII-a a Ligii 1. Marcatori au fost Cânu ‘7 şi Karamayn ’85 (penalti), iar din minutul 47, Poli Timişoara a evoluat în inferioritate numerică, după ce Mihăiţă Pleşan a primit al doilea “galben”. In minutul 71, un alt timisorean a fost trimis la cabine de catre centralul Marius Avram, pe motiv ca fundasul banatean l-a lovit cu cotul pe moldoveanul Cosmin Vasae. Cu sapte minute inainte de final, Torje a scapat singur cu portarul Multescu, iar dupa contactul dintre cei doi, centralul a dictat 11 metri si cartonas rosu pentru aparatorul buturilor Ceahlaului.