Mihai Gurita la Steaua

Jucatorul Farului Mihai Gurita va juca din vara la Steaua. Managerul Stelei, Mihai Stoica, a dezvaluit aseara in emisunea Fanatik, ca atacantul constantean va veni la echipa din Ghencea, liber de contract.

“Asa cum Manchester a apelat la Henrik Larsson, si Ferguson nu s-a pacalit cu el, asa vom proceda si noi. L-am luat pe Gurita, de la Farul. Este un jucator pe care atat eu, cat mai ales patronul, l-am vrut si l-am luat. La finele acestui sezon va fi liber de contract si sunt sigur ca ne poate ajuta. S-a vorbit cu el si e dispus sa vina la Steaua.”, a declarat Mihai Stoica.

“Nu e adevarat, sunt in camera mea din cantonament, ma pregatesc de meciul cu Dinamo, si toti jucatorii au venit sa ma intrebe de acest lucru si le-am spus ca nu am semnat cu Steaua. A venit si Panduru si i-am explicat acelasi lucru”, desi a infirmat faptul ca ar fi semnat cu ros-albastrii, Mihai Gurita a recunoscut ca a fost contactat de cei de la Steaua: “Steaua m-a contactat, am discutat, dar nu am semnat nimic”.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...